Om AB Delta

Om oss

Vilka är vi och vad står AB Delta utbildning för?

Vi är ett gäng välutbildade instruktörer som gör mycket för våra kunder. Vi jobbar även med att utbilda företag och privatpersoner.

Som företag jobbar vi med att skapa bra relationer och en tryggare och miljövänligare framtid.

Hur gör vi det?

Vi tror på människors önskan om att konstant utöka sina kunskaper för att kunna utföra sitt arbete på ett tryggt, säkert och bra sätt, både för sig själv och sina kollegor. Därför arbetar vi mycket med att förmedla kunskap och metoder som med lätthet kan appliceras på arbetsplatsen.

På vilket sätt är vi miljövänliga?

När vi använder oss utav maskiner använder vi oss utav eldrivna maskiner och ser till att sortera vårt avfall. Just nu så arbetar vi med att digitalisera så mycket vi bara kan för att även sänka användandet av pappersmassa som i sin tur sänker behovet av avskogning.

Varför är det viktigt?

Vi värnar om vår planet för oss och våra kommande generationer. Vårt arbete är för att både vi människor och djur skall kunna få fortsätta njuta av vår vackra natur. För det krävs det att stora som små tar ansvar för att det skall bli verklighet.

Vi på AB Delta Utbildning tar ansvar genom att så långt det går använda oss av miljövänliga produkter, maskiner och metoder, som även leder till säkerhet och ekonomi.

Är du nyfiken på att få veta mer om vår verksamhet eller vill berätta mer om din så ta gärna kontakt med oss.

Vi finns till för dig!

AB Delta utbildning – för en tryggare framtid!

Org Nr: 556937-5339